Jump to content

need help installing OSx86 on MSI Ex625 laptop


kvark
 Share

1 post in this topic

Recommended Posts

Hello!

 

I have serious problems installing OSx86 on my laptop. Basically, I can't get the installer to work at all.

 

I tried different boot loader packages: [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]-supported, [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]-ATI, tonymacx86-P55BootCD-ATI46xx, tonymacx86-P55BootCD-ATI46xx-v, EmpireEFI.

 

Tried different starting options: -x, -F, cpus=1, busratio=17

 

The result is - at some point the process just decides to shut down the computer. I see the screen turning white as the signal is lost, but power is not disabled (some ACPI-related issue, I guess).

 

Attaching the screenshot of the console output: post-661754-1283286949_thumb.jpg.

I guess the main error here is in 'launchctl.c' line 2325.

 

If there's any suggestions for me about the way to start the installer properly - please tell.

Thanks in advance.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...