Jump to content

rtl8139


brown2k1
 Share

5 posts in this topic

Recommended Posts

Hello,

 

I'm trying to make nic work with snowleopard (iAtkos s3 v2).

I tried the driver that comes with iatkos s3 v2 dvd, and the ones on www.kexts.com for that nic.

 

After repair permissions, checked if driver is loaded with kextstat and kextfind, and it is. /var/log don't show any error on loading this driver..but nic isn't working (nor even detected on about my mac-> system profile)

 

what i am doint wrong?

 

 

the hard is a fujistsu amilo pi 1505 with:

iAtkos S3 V2

CPU: T5600

chipset: ICH7-M

VGA: intel 945 (id: 8086:27A2)

Net: RealTek 8139 (id: 10ec:8139), Wifi: intel 3945ABG

Audio: REaltekHDA

 

The install settings I used:

Bootloader: Anval Loader

- Bootloader opts: graphic enabler

- Patches: leave by default

- Drivers: averything on main hardware, on vga on the intel gma950, on network only the wired rtl8139.

 

Thanks!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...