Jump to content

Installed Snow Leopard 10.6.4 on HP xw4400


Loop007
 Share

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hi,

 

I am a newbie at Hackintosh's ... I have managed to install Snow Leopard 10.6.4 on HP xw4400 desktop ...

 

Everything is good and running except My ethernet and sound.

 

I have tried most things in the threads i found here.

 

I need help in installing ethernet driver and sound driver.

Link to comment
Share on other sites

Hi,

 

I am a newbie at Hackintosh's ... I have managed to install Snow Leopard 10.6.4 on HP xw4400 desktop ...

 

Everything is good and running except My ethernet and sound.

 

I have tried most things in the threads i found here.

 

I need help in installing ethernet driver and sound driver.

found out what you want here

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Thanks a lot ... i downloaded those ... and over the last week ... in my spare time I have been trying to install the kext files ... using various methods given on this and other sites ... I have ended up corrupting my SnowLeopard install everytime ... :-D

 

Unfortunately things are not as easy as double clicking on a PC .....

 

Could you please tell me how to install these kext files ...

 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...