Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Guest KillhemAll

Problems with Videocard

12 posts in this topic

Recommended Posts

after removing nvinject and the efi string i installed the kext but now it doesnt boot up (blackscreen) ... nothing special in verbose boot.


ok did you mean screen shut down after booting


boot in




then remove kext you installed

and use this i hope it will work


Share this post

Link to post
Share on other sites
Ok I cant get it booting (Even with -x) so im reinstalling Mac. After that im removing nvinject again and installl the 2. kext


it will take some tries to get it work


here is injector for nvidia try them one by one to get it work :D

Share this post

Link to post
Share on other sites
Could you think of Other alternatives if this doesnt work Too?


which version you use 10.5.6?

ithink you may need to make update

download update from apple manually 10.5.8 combo update

and try on of injector

Share this post

Link to post
Share on other sites
Mainboard: ASUS P5KPL-AM EPU

Chipset: Intel® Core™2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz, 2666 MHz

Graphics Card: NVIDIA GeForce 9800 GT


Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethernet Controller(NDIS6.20)


WDC WD5000AADS-00M2B0 (WD-WCAV53696600) [s-ATA]

Other Hardware: Mouse (Razer Lachesis)

Keyboard (Logitech G15 2G) => USB

Soundcard (VIA VT1708B)


Here you go :)


your hardware is good why you dont try snow leopard iatkos s3 v2

your audio and lan like to me

i will give kexts for them just install it with out audio and lan kexts

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Recent Status Updates

    • Bios-PC  »  MaLd0n

      Hi MaLd0n
      you helped me with dsdt and everything working fine .
      I fix the audio issue.
      I need to add wifi bcm4360 original apple to dsdt to be  en0 all the time 
      also to add it to pci list.
      and I change from gtx970 to AMD radeon pro rx580 and I have issue with vtencoderxpcservice that make my cpu 300% and high temperature . with Nvidia it doesn't happen.
      I search the internet days and night and try to fix this issue no luck.
      best regards
      · 0 replies
    • DynaFEX  »  MaLd0n

      Hi MaLd0n!!
      I just don't know what the hell to do with this issue and I was wondering if you might please have any ideas??
      Sorry to bother you and thanks for all your help!
      · 0 replies
    • mrjayviper  »  e97

      hello. Can you please share instructions and files to get OSX working on a dual 2011 setup? you included a link to sixflow but it's not loading anymore. Thanks
      · 0 replies
    • adamfox

      I added a video to a @YouTube playlist https://t.co/EXJucl9T8B Go the distance sung by Adam Fox karaoke cover Disney Hurculese
      · 0 replies
    • Mr. Xtreme

      Hey, I'm not dead, I've moved over to using the nickname "Mr. Xtreme", and mostly use Linux distros/Windows 10, though it seems I'm gonna have to hackintosh again, so, hey everyone who remembers me! :wave:
      · 0 replies