Jump to content

Help with Hackintosh....


snootchies06
 Share

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hey guys a couple of days ago I decided to reformat my desktop, and decided to put OSx86 on it.

 

I'm using Snow Leopard by Hazard.

 

I have successfully booted from DVD, and successfully installed it. When I get to Chameleon, I click the HDD its on, and it loads to the Apple Screen. And pauses. I did -v load and I'm noticing its failing to load the applenforce.kext ... I've been trying to find solutions to this problem... but have been unsuccessful.

 

My Specs- The one's i've been able to find

Dell XPS 720

Mobo- FoxConn LS-36 (Customized by dell)

CPU- Intel® Core™2 E6700 (4MB L2 Cache, 2.66GHz, 1066MHz FSB)

Video Card-256MB DDR3 nVidia® GeForce® 8600 GTS graphics card - SLI capable (I'm using the Nvinject kext)

Chipset- NVIDIA nForce® 680i SLITM Chipset for Intel (I've been trying to find the correct kext)

Audio- Sigmatel Integrated

HDD- Seagate Barracuda 7200RPM

 

If anyone can help... It would be greatly appreciated... Thanks all! If i'm using the wrong kexts, let me know, or if i need to use certain kexts let me know...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Hey guys a couple of days ago I decided to reformat my desktop, and decided to put OSx86 on it.

 

I'm using Snow Leopard by Hazard.

 

I have successfully booted from DVD, and successfully installed it. When I get to Chameleon, I click the HDD its on, and it loads to the Apple Screen. And pauses. I did -v load and I'm noticing its failing to load the applenforce.kext ... I've been trying to find solutions to this problem... but have been unsuccessful.

 

My Specs- The one's i've been able to find

Dell XPS 720

Mobo- FoxConn LS-36 (Customized by dell)

CPU- Intel® Core™2 E6700 (4MB L2 Cache, 2.66GHz, 1066MHz FSB)

Video Card-256MB DDR3 nVidia® GeForce® 8600 GTS graphics card - SLI capable (I'm using the Nvinject kext)

Chipset- NVIDIA nForce® 680i SLITM Chipset for Intel (I've been trying to find the correct kext)

Audio- Sigmatel Integrated

HDD- Seagate Barracuda 7200RPM

 

If anyone can help... It would be greatly appreciated... Thanks all! If i'm using the wrong kexts, let me know, or if i need to use certain kexts let me know...

 

See my Snow Leopard Retail install guide for nForce.........my Pre-Series 7 nForce Leopard guide..........my blog's Snow Leopard and Leopard DVD distro install guides........... :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...