Jump to content

Ayuda despues de instalar Snow Leopar iAtkos s3 v2


marbury1111
 Share

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hola a todos,no se si alguien podra responderme pero yo no se ingles muy bien. Mi problema es que he instaldo el sistema correctamente audio, red, grafica, etc. Pero algunas veces me salta un panic cpu caller. Sobre todo sale en procesos importantes, como al descomprimir archivos grandes, al actualizar el sistema, etc. os adjunto la imagen del error por si pudierais ayudarme. Mi equipo es:

-Core 2 duo e 8500

-Placa base asus p5nt-deluxe chipset nforce 780i

-Geforce 9800 gtx 512mb

-4 gb RAM 800 ghz

-160 gb disco duro

-Le he tenido que poner una Sound Blaster Live 5.1 porque no encontre los drivers del audio de la placa.

 

Gracias.Un saludo

post-649987-1280769612.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

@Jaimecus

 

MIDI.jpg

 

As explained here, you need to create a new Aggregate Device then assign all the audio outputs to it..........you do this by clicking on the + option on the bottom lefthand side and then assigning all the audio outputs to it..........

Audio_MIDI_1.tiff

Audio_MIDI_2.tiff

Also see here.......

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...