Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
Leopard1993

[Risolto] problema aggiornamento 10.5.8 amd patcher

7 posts in this topic

Recommended Posts

salve, ho un problema con questo aggiornamento, dopo essere riuscito a patchare con il tool di zephyroth l'aggiornamento Apple appena finita l'installazione tutto ok ma quando riavvio senza alcun flag mi si presenta alla fine del caricamento una schemata bianca con delle linee che si muovono se tocco il mouse. io con il safe boot riesco ad entrare in osx, secondo me é un problema di driver video, ma io per la mia ati non ho installato nulla!! premetto di aver fatto già questo tipo di aggiormento ed era andato tutto a buon fine.

aiutatemi raga pleaz

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma prima avevi QE/CI attivi?

ho fatto una ricerca per la tua scheda video

e leggevo di Giorgio (mica uno qualsiasi)

che diceva "Purtroppo mobility 4650 niente ne in Leopard ne in Snow"

 

fammi sapere

 

il messaggio era del 27 Dicembre 2009

Share this post


Link to post
Share on other sites

o niente qe/ci solo Quartz gl ma ho visto che ci stanno lavorando sulle mobility 46x0 ci sono driver beta, cmq c'è una soluzione al mio dramma!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • Yup that's fine! Oddly, when rebooting several times it is suddenly gone! Only thing I need to fix is getting 'Headphone' output to work, after sleep. Internal Speakers are working after sleep. I assume to fix this in CodecCommander.kext/ EAPDFix.kext? Anyway thanks for your help!   Yup I have a combo output, so there was something wrong I guess.
    • Nice @yapan4 then we can join forces to make this as good as possible.
    • I had a weird situation, after running great for a while: yesterday I did a reboot and got a KP. Turns out the AstekFusion2Adapter kexts were causing the KP, strange thing is I didn't recall applying any update or a like.  I had to boot with the USB installer, mount the EFI partition to delete the old AstekFusion2Adapter kexts and replaced with the patched version contributed by despeinao. I'm glad the system is working again, not having to reinstall OSX.
    • i think the "red light" you are referring to is that you have a optical SPDIF output (3.5 mm) combo jack. it most likely will be "red" when audio is active. 
    • Domanda , ma il tuo configplist lo ha settato cosi Gengik????
      Noto molte cose atipiche , tipo aperto con Clover configurator nella sezione ACPI il nome DSDT.aml NON è selezionato , quindi in teoria NON dovrebbe caricare il DSDT che hai in Clover ACPI Patch , se usi SSDT x la CPU NON dovrebbero servirti quelle personalizzazioni sempre in configplist sezione CPU ...
      Secondo me dovresti partire da un configplist pulito , xche sempre secondo me c'è rimasto delle schifezze di qualche tool x installare facile    EDIT
      Scaricando il configplist di jolly NOTO ha impostato +o- come intendevo fare io , sistemando quello  sopra elencato e bammmmm NON avvia , mi forniresti x favore Hack info che trovi nella mia firma ???
      Grazie   Ho creato un configplist , se vuoi provare , dovrebbe essere pulito da ogni impurità , se funziona dovrai adattarli tutte le tue personalizzazioni x il boot ..... config.plist.zip


×