Jump to content

[FIXED] Latitude D620 + SL working!


petrosagape
 Share

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hello all, ive seem to run into some problems...

 

I used Leppy700m's guide located here

http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=178411

 

It installed perfect no errors, when i try to boot, i get the panic restart screen and it says

 

 

Panic{cpu 0 caller 0x558993): "Unable to find driver for this platform: \"ACPI\".\n"@/SourceCache/xnu/xnu-1456.1.25/iokit/Kernel/IOPlatformExper.cpp:1389

Debugger called: <panic>

Backtrace (CPU 0), Frame: Return Address (4 potential args on stack)

 

then some call stack i dont want to type

 

BSD process name corresponding to current thread: Unknown

 

Mac OS version:

Not yet set

 

Kernel Version:

Darwin Kernel Version 10.0.0: Friday J*****

 

System uptime in nanoseconds 76797***

 

 

 

EDIT:

 

ok after battling this badboy at work while dealing with some irl drama, i ended up during the reinstall plugging in a usb drive then thinking that was not a good idea so i pulled it out during the install and then was like... better start this over...

 

well that was not the best of ideas cause it took til i got off work and got home to my ubuntu live cd and i was able to format the hd and once i got home:

 

i used the guides boot disk

 

installed osx

 

rebooted

 

bam installed :)

 

updating to 10.6.2 right now

 

the guide says it works with 10.6.1 sooooo.... we shall see

post-556141-1263415131_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...