Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
ciccio1973

[Aiuto] dual boot

4 posts in this topic

Recommended Posts

Salve a tutti.

 

Ho la seguente situazione:

 

HDD Sata con snow leopard funzionante

HDD IDE con Xp (installato dopo snow escludento l'HD con snow stesso)

 

il problema e' che non riesco a far partire xp da PC EFI, mi visualizza l'HD con Xp ma se lo seleziono non parte.

 

Preciso che se seleziono all'avvio l'HD di xp come disco di boot xp si carica normalmente.

 

Grazie per l'aiuto.

 

p.s. Spero di essere riuscito a spiegarmi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chameleon 2.0 non è in grado di avviare XP quando questo sia su un HD differente da quello su cui lui è installato.

 

Occorre creare una partizione di circa 200MB sul HD di XP, installarci chameleon e renderla bootabile, e far partire tutto da lì.

 

Giorgio

Share this post


Link to post
Share on other sites
Chameleon 2.0 non è in grado di avviare XP quando questo sia su un HD differente da quello su cui lui è installato.

 

Occorre creare una partizione di circa 200MB sul HD di XP, installarci chameleon e renderla bootabile, e far partire tutto da lì.

 

Giorgio

 

Si Giorgio... scusami -_-

 

Infatti ho cancellato la mia risposta "probabilmente" mentre mi stavi quotando :wacko:

Non avevo considerato il fatto che XP si avviasse cambiando la priorità del boot da BIOS.

 

Sorry.

 

J.Sparrow

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×