Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
fikkou

son sur 10.4.8

1 post in this topic

Recommended Posts

Bonjour, voila mon probleme, j'ai installé mac 10.4.8 tout marche sauf le son voil ma config :

 

Config matérielle »

Boitier :Hp pavillon pc m527 fr »

Carte mère :Asus oxford ul6e »

Processeur :Intel pentium 4 northwood/prescott »

Mémoire :1 Go »

Carte Vidéo :nvidia gt force 6600 gt »

Carte son : Realtek alc650

JUTILISE LA VERSION JAS 10.4.8 PPF1 PPF2 AMD PLUS INTEL

Voila, j'ai du utiliser le titan kext (je peux détailler pour ceux que ça intéresse) pour ma carte nvidia série 6.

Maintenant mon mac ne reconnait pas ma carte audio, j'ai mis carte audio activé dans le bios se qui me met l'icône dans la barre d'outil en haut mais il ne la recoNnait pas et je n'ai pas de son.

Pourriez vous m'aider s'il vous plait je vous remercie d'avance.

F.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×