Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Firefox (Mozilla Engine) Flash problem

4 posts in this topic

Recommended Posts



I am on an eMac G4/1ghz/512mb. When I am on youtube and I click the fullscreen button the controls on youtube go weird. I have to actually click, for example, the volume button to actually get the volume bar to go up then I have to click back onto the actual video to get rid of the volume bar. Other things like, for instance, when the player bar disappears I have to click where it once was to get it back. Youtube works fine in safari but I prefer firefox/camino because it is faster and a heck of a lot more secure.


Please help me resolve this issue.




Jeremy Reid

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.