Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
vicious6969

Stuck on spinning apple logo

1 post in this topic

Recommended Posts

Please help me to get this to work, I promise to make a donation if someone helps me to get OSX working on my PC!

 

I have a Dell Optiplex 755 with Intel Chipset.

Intel Quadcore 2.4ghz

3GB RAM

70GB Sata HDD

Integrated Intel Q35 graphics.

 

I have tried the Iatkos 10.5.5 DVD

 

I've tried various options but each time, after Leopard installs and I reboot for the first time, I just get the apple logo and spinning wheel.

 

Have I got the wrong distro, or am I not selecting an option properly? I used the Iatkos installer to wipe the HDD and create a new MAC GUID partition journaled. I selected stock ACPI and SATA drivers, also tried selecting various other drivers.

 

Please help to save me time as I've spent 2 evenings now!

 

Am I better off using another distro, if so which one?

 

Many thanks for your help.

 

I tried searching the forums also.

 

Please help me to get this to work, I promise to make a donation if someone helps me to get OSX working on my PC!

 

I have a Dell Optiplex 755 with Intel Chipset.

Intel Quadcore 2.4ghz

3GB RAM

70GB Sata HDD

Integrated Intel Q35 graphics.

 

I have tried the Iatkos 10.5.5 DVD

 

I've tried various options but each time, after Leopard installs and I reboot for the first time, I just get the apple logo and spinning wheel.

 

Have I got the wrong distro, or am I not selecting an option properly? I used the Iatkos installer to wipe the HDD and create a new MAC GUID partition journaled. I selected stock ACPI and SATA drivers, also tried selecting various other drivers.

 

Please help to save me time as I've spent 2 evenings now!

 

Am I better off using another distro, if so which one?

 

Many thanks for your help.

 

I tried searching the forums also.

 

Ignore this, it seems to be working now! Well network, GFX and sound isn't working yet but the basic OS is there!

 

Need to work out how to get these working and I'll be sorted!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×