Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
AnnecyGeneve

Eeepc 701 Tiger 10.4

5 posts in this topic

Recommended Posts

Slt à tous

 

j'ai hacké mon petit eepc avec un uphuck_10.4.9

 

tout baigne video etc

 

enfin presque...

 

j'ai pas de son

ni de reseau.....

 

donc si une bonne âme avait l'astuce ou le patch pour le son ce serait genial !!! *****

 

pour le reseau aussi mais c'est moins important....

 

 

d'avance merci

 

 

 

**** 5 kilos de papillotes pour celui ki trouve et ma reconnaissance éternelle :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

le gagnant du sac de papillotes est :

 

Alex

 

 

 

je t'embrasse :thumbsup_anim:

 

 

ps / j'ai quand même attendu presque 45 mnts pour avoir ma réponse ;)

laisse moi en privé ton adresse postale pour les chocolats ( a moins que tu préfères un reblochon :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pas la peine, je fais ça par plaisir, le bonheur des autres me satisfait assez, quoique si je mettais une rubrique dons je pourrais acheter du matériel pour développer les drivers, et ensuite éventuellement les revendre en tant qu'hackintosh ready to use avec un bon SAV :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • Hello MaLd0n,   Could you please make DSDT edits for my new Skylake desktop Lenovo M910t    RunMe files: https://www96.zippyshare.com/v/5bgqAiga/file.html
        Thank you very much in advance!
    • Have you tried adjusting the Khz in midi pref pane or editing the info plist to suit your needs. that sometimes corrects weird noise behavior.
    • Hello Mald0n:

      Nice to meet you, I have created a post about my problem on High Sierra before and I was redirected to this guide by Allan.

      As mentioned in the post, I was not able to get pass the login screen at initial boot and the system could not shutdown occasionally.

      However I solve the high temperature problem when I replace the clover folder you provide on first post, currently the cpu temperature is around 5x-6x'c after 10 mins up time.

      Attached is the clover folder, ioreg as well as the send me app, thanks for your help!

      p.s. I notice that your clover boot efi is a old traditional grey apple boot logo, Is there a version of modern dark and white logo one that I could replace with? Thank you!

      https://www.insanelymac.com/forum/topic/333867-cant-get-pass-2nd-stage-boot-logo-on-initial-boot-and-high-temperature/   My system:
      Gigabyte GA-X48-DQ6
      Core 2 Extreme QX9650 C0
      4 x Kingston DDR2 800ghz Ram
      Galaxy GTX460 1GB
      120GB SSD Leven JS500120C, high Sierra installed
      250GB seagate ST3250310AS
      250GB WDC WD2500JS-08NCB1
      File: https://drive.google.com/file/d/1_k3_jxvzGaLfDzin0zSAUT5ml16Hq15c/view?usp=sharing      
    •   Still garbled sound in earphone. The speaker is loud as previous. louder than 2.9.1   
    • Up for https://sourceforge.net/p/cloverefiboot/wiki,


×