Jump to content

MAC pro drives not mounted after paragon NTFS !


ajeeb
 Share

4 posts in this topic

Recommended Posts

suddenly no drives mounted at all !! only Mac HD !

:)

I uninstall Paragon same problem

any hints?

but in system profiler it's shown

ST3500320AS:

  Capacity:	465.76 GB
  Model:	ST3500320AS
  Revision:	SD15
  Serial Number:	9QM3C0CL
  Native Command Queuing:	Yes
  Queue Depth:	32
  Removable Media:	No
  Detachable Drive:	No
  BSD Name:	disk1
  Bay Name:	"Bay 2"
  Mac OS 9 Drivers:	No
  Partition Map Type:	MBR (Master Boot Record)
  S.M.A.R.T. status:	Verified
  Volumes:
ST500GB:
  Capacity:	465.76 GB
  Writable:	Yes
  File System:	NTFS
  BSD Name:	disk1s1
  Mount Point:

 

Plz Help

using lastest version Leopard 10.5.5

 

-------------------------------------------------------

Model Name: Mac Pro

Model Identifier: MacPro3,1

Processor Name: Quad-Core Intel Xeon

Processor Speed: 2.8 GHz

Number Of Processors: 1

Total Number Of Cores: 4

L2 Cache: 12 MB

Memory: 2 GB

Bus Speed: 1.6 GHz

Boot ROM Version: MP31.006C.B05

SMC Version: 1.25f4

BR

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

If the drives/partitions appear in Disk Utility you can mount them from there.

 

Read this, it's not exactly a solution but..

 

http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=70916

 

Maybe Paragon made some changes to the fstab, find it and look what's inside it.

You need something to enable viewing of hidden folders. Search.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...