Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

10.5.1 install on dell 9300 w/7800gtx -no hardware acceleration

4 posts in this topic

Recommended Posts

Hi All,



I just installed Kalyway 10.5.1 on my Dell 9300 laptop, everything went smooth (selected sse2, mbr, and nvidia laptop drivers at install)


after the install i have 1920x1200 resolution, no lockups or reboots, i installed the iw2200 wireless drivers, and the wireless works great.


I installed WOW on it and while playing everything is in slow motion, so I think there is no video hardware acceleration.




I tried to upgrade to 10.5.2 with combo update which was fine but after installing the vanilla kernel got continuous reboots so reloaded 10.5.1


How do I get hardware acceleration working?




Dell 9300 Laptop

coreduo 2.0ghz

7800gtx 256mb ram

2 gigs ram

intel 2200 wireless

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.