Jump to content

OSX86 on a Dell Precision WorkStation 670?


xomp
 Share

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hello,

 

I have (all day) been trying to get this Mac OSX86 Leopard (iATKOS_v1.0ir2) install to take on my Dell Precision WorkStation 670 with no luck at all. It does install, locates the HDD etc.. but when I reboot after installation I'm just thrown into a constant reboot. I've done some research on the topic and have tried every "boot switch" known to man with no luck at all.

 

I'm assuming that it's safe for me to claim that it simply does not work with Dell Precision WorkStation 670's. Am I correct? (Hoping I'm wrong). If someone could please offer some assistance I would be greatly appreciative :D

 

Cheers!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Hello,

 

I have (all day) been trying to get this Mac OSX86 Leopard (iATKOS_v1.0ir2) install to take on my Dell Precision WorkStation 670 with no luck at all. It does install, locates the HDD etc.. but when I reboot after installation I'm just thrown into a constant reboot. I've done some research on the topic and have tried every "boot switch" known to man with no luck at all.

 

I'm assuming that it's safe for me to claim that it simply does not work with Dell Precision WorkStation 670's. Am I correct? (Hoping I'm wrong). If someone could please offer some assistance I would be greatly appreciative :(

 

Cheers!

 

 

Hello,

 

I have the same problem. Was this problem solved for you ?? cauz I see that this post is from Apr, 2008 and I am having the same reboot problem.

 

Can someone help?

 

Thanks !!!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
 Share

×
×
  • Create New...