Jump to content

Wacom mouse in FPS in CrossOver stuck in absolute mode


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
kombucha

kombucha

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
Getting help for this here is a long shot, but why not.

I tried firing up Team Fortress 2 today under Crossover, and I use my Wacom tablet and mouse as my primary control device. It works fine under Windows, but for some reason the mouse is stuck in Absolute mode, so that, for instance, if I move the mouse the slightest bit from the center of the pad, the game will forever pan in that direction, instead of moving just a little bit and stopping.

Anyone have any ideas? My touchpad works fine, and I don't really understand what the difference is or where I could configure such a thing.

Thanks!

#2
Extant

Extant

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts

Getting help for this here is a long shot, but why not.

I tried firing up Team Fortress 2 today under Crossover, and I use my Wacom tablet and mouse as my primary control device. It works fine under Windows, but for some reason the mouse is stuck in Absolute mode, so that, for instance, if I move the mouse the slightest bit from the center of the pad, the game will forever pan in that direction, instead of moving just a little bit and stopping.

Anyone have any ideas? My touchpad works fine, and I don't really understand what the difference is or where I could configure such a thing.

Thanks!



Did you ever end up finding a fix for this?

I borrowed a mouse and it worked perfectly.

It happens to every game I try to run on Crossover (CS:S, DOD:S, Portal, Morrowind)





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy