Jump to content

Any Network Drivers for M2N-E SLI ?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
Funkel

Funkel

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
  • Gender:Male
  • Location:Barbados
Hey

I am new here. I Just installed OSX 10.4.10 on my pc and I can't get access to my ethernet connection

The MoBo is an Asus M2NE- SLI and it has a 2.8Ghz fx chip

Can anyone help me here with a driver? and posibbly any other drivers for sound?

I am using the on board Ethernet Nvidia nforce network adapter

Thanks

#2
aNILEator

aNILEator

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 74 posts
  • Gender:Male
  • Location:Stoke-On-Trent, Staffordshire, England
  • Interests:Technology, skateboarding, Music (mainly metal, rock, ska etc.... not emo!)
I've jsut ordered this motherboard along with a new AMD 6000+ CPU and 2GB RAM I'd like to know for any nforce 570 ethernet fixes too :S

#3
mactra

mactra

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
same board.... same problem....

I have Kalyway 10.5.2 and installed nforce-drivers in the installationprogram....

Are there now any solutions?

I downloaded also 3-4 different kext´s

for Nforce "ethernet" but none worked...


Is it really just:

add to kext helper and install?

not more?

#4
Mac-better-than-windows

Mac-better-than-windows

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
Same problem.. -.-
Pleas help!





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy