Jump to content

HELP! Macos 10.12 op VMwork station HELP!

- - - - -

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
TomMyTT

TomMyTT

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Beste mensen,

Ik heb een vraag ik heb laatst op mijn HP laptop macos 10.12 via VMworkstation geinstalleerd.

Alleen als ik hem start zie ik alleen het apple logo en dan start hij niet op

Heel raar!! :drool:

Als iemand weet hoe je dit moet oplossen graag!!

 

Bedankt alvast

TomMYTT



#2
ricoc90

ricoc90

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 583 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands

Als je hem in verbose mode (bootflag -v) start krijg je waarschijnlijk te zien waar het op stuk loopt. 

Specificaties van de laptop zouden ook welkom zijn  ;)



#3
TomMyTT

TomMyTT

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

mijn specificaties zijn: HP pavilion laptop 64 bit (hele naam weet ik niet)  

Processor: AMD A8-7410 met AMD Radeon R5 graphics 2.20 GHz

RAM: 8 GB

 

Hoe zet je hem in verbose mode? Ben namelijk nog niet zo slim! :D



#4
ricoc90

ricoc90

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 583 posts
  • Gender:Male
  • Location:The Netherlands

Heb je een bootloader geinstalleerd en zo ja, welke?
MacOS draait niet zondermeer op AMD, hier heb je een aangepaste kernel voor nodig, heb je die?



#5
TomMyTT

TomMyTT

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Heb nu wel een soort van zwart scherm, maar wat ik alleen zie is: efiboot file path: \system\library\CoreServices\boot.ef11 (410)/ SATA(0,0)/HD (part root device uuid is  'E27C0F01-AF7F-351E-AE67-B1627447AFD7' verder niks blijft daarop staan  :(


Heb geen Bootloader geinstalleerd!

 

En ik heb ook geen aangepaste kernel :(







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy