Jump to content

AMD Snow Leopard can't boot even with ModCD


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
jaakoe

jaakoe

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
Hey guys,

I've just installed snow leopard using nawcom's ModCD,
at the installation i took Legacy, AppleATIATA, VoodooHDA and PS / 2 Support.
So i wanted to boot it with the ModCD after the installation but it doesnt continue at the text since 20 minutes now.
A picture of the screen is attached.

I got an AMD Phenom II X4 and a asus m4a77t/usb3.
I've already installed os x yesterday and i was able to but with the ModCD and installed chameleon but when i booted from my hdd i got a kernel panic so i wanted to install it again and now i got this problem.

Hope you can help me.

Edit: Well, I've just rebotted 2 times and its working now :D close please

Attached Files



#2
rsmith2904

rsmith2904

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Gender:Male
  • Location:Buckeye, AZ

I'm having a similar problem.  I copied and printed the instructions that were on Hackintosh.com  which said to run the mod-cd and when it loaded, to remove it and put the Snow Leopard cd in and press f5.  when it finished loading the black & white screen and said press any key to continue, and then swap the OS X disk back to the mod-cd disk, which I did, and it put me into a "Zero Happening situation".  It was supposed to be loading the files to the hard drive to allow it to boot on it's own, but nothing happens.  It sits there in a dos screen with a statement that says "Verifying dmi pool data.  And there's where it stays for hours.

 

I have had the screen that you're showing, but figured out why I got it, but I just don't have an answer for what I'm currently going through.







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy