Jump to content

I need help please help me


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
canapippo

canapippo

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 201 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy

Hello everyone 

I have a problem on my laptop with the following features: 

Intel Core I5 

Hard drive 128GB SSD, 

13.3 inch LED back light LCD 16:9, resolution 1366X768 

Memory 4GB DDR 3 RAM, 

Graphicals Graphics card Integrated Intel HD 4000, 760MB 

Wireless WiFi 802.11 B / G / N roadcom 4313GN Realtek PCIe FE family

Camera Built-in 1.3MP 

Integrated sound card 

Microphone and earphone connection 

Built-in microphone 

Internet Connection Wireless LAN, 802.11b/g/n 802.11b/gn ago 

External USB 2.0 ports × 2 

Built-in microphone * 1 

Power source connection * 1 

The three-in-one reads card * 1 

battery 19V, 65W, 3.5A 

8 core battery, polymer battery, 8400mAh



After installing Mavericks I don't know what I have to set on #####, I tried some settings but the computer goes very slow or sometimes it completly freeze. now I reinstalled mavericks, I would like to know how to set it to best please answer me as soon as possible

 

I have attached some pictures of my hardware 

 

Attached File  10003302_596137397146085_157262657_n.jpg   156.25KB   0 downloads

 

Attached File  10000181_596137537146071_825567233_n.jpg   204.04KB   0 downloads

 

Attached File  1922543_596137480479410_303218827_n.jpg   168.36KB   0 downloads



#2
dcai777

dcai777

    BAZINGA!!!!!!!!!!!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 669 posts
  • Gender:Male
  • Location:San Jose, CA
  • Interests:Hacking your Hackintosh

well then... look at your post

we don't support tonymac's tools, and i_Boot and Uni-fail are two of his products...

http://myhack.sojugarden.com/guide/

and please only post 1(one) topic about this



#3
dcai777

dcai777

    BAZINGA!!!!!!!!!!!

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 669 posts
  • Gender:Male
  • Location:San Jose, CA
  • Interests:Hacking your Hackintosh
Well we really can't help you unless you reinstall with myHack...

#4
Gringo Vermelho

Gringo Vermelho

    The Jan Bird fix

  • Supervisors
  • 6,064 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brazil

Instructions for HD 4000 graphics are here:

http://www.insanelym...ig-platform-id/



#5
canapippo

canapippo

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 201 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy

please help me with the audio i don't be able to follow your guide about applehda

this is my audio information 

Codec: Realtek ALC269VB
Address: 0
AFG Function Id: 0x1 (unsol 1)
Vendor Id: 0x10ec0269
Subsystem Id: 0x10ec0269
Revision Id: 0x100100
 
here my codec dump
 
Attached File  codec_dump.txt   9.22KB   3 downloads


#6
canapippo

canapippo

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 201 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy

i have a problem with imessagge, Yesterday works perfectly but today it doesn't work please help me it's very important for me 







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy