Jump to content

[CLOVER] Stuck on Apple logo with no spinner


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
Miztorr

Miztorr

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lebanon

Hello my fellow hackintoshers!

 

I've successfully hackintoshed my Toshiba L875-S7308. Since it has UEFI boot, I decided to install clover and enable it instead of using CSM, so I installed clover and configured it then went ahead and changed the boot mode in my BIOS and tried to boot OS X.

 

So I got to the clover boot menu, and I booted my OS X partition, the Apple logo showed up, and it just sat on there, no spinner, no kernel panic, just the good ol' Apple logo.

 

So I tried booting in verbose, and I got the following, which showed no errors.

 

IMG_1608.JPG

 

I attached my config.plist along with my working org.chameleon.Boot.plist, not sure if that helps.

Cheers!

Attached Files



#2
chris1111

chris1111

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 893 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montreal Canada

try this one  and boot verbose 

Attached Files



#3
Miztorr

Miztorr

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lebanon

try this one  and boot verbose 

 

Thank you for replying, I replaced my current config.plist with the one you provided, and I got the same screen (with a few new lines) when booting in verbose.

Btw, I checked the config.plist and noticed that you have enabled C and P states enabled, just saying, I have those disabled in chameleon and DropSSDT enabled.

 

Here is the verbose boot screen:

 

IMG_1617.JPG



#4
chris1111

chris1111

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 893 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montreal Canada

do you have Fakesmc.kext and Nulcpu on EFI /CLover/ kext /10.9  ?



#5
Miztorr

Miztorr

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lebanon

do you have Fakesmc.kext and Nulcpu on EFI /CLover/ kext /10.9  ?

 

Yes and no, I have FakeSMC.kext in there, but not NullCPU.

 

I don't use NullCPU, I use a patched AICPM and it's in /S/L/E.



#6
chris1111

chris1111

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 893 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montreal Canada

Are you Pur EFI  or legacy mode 



#7
Miztorr

Miztorr

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lebanon

Are you Pur EFI  or legacy mode 

 

In the BIOS, there were CSM and UEFI boot, I chose UEFI.



#8
chris1111

chris1111

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 893 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montreal Canada

In the BIOS, there were CSM and UEFI boot, I chose UEFI.

No :P   Are you Install clover  on mode Only UEFI or legacy  



#9
Miztorr

Miztorr

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lebanon

No :P   Are you Install clover  on mode Only UEFI or legacy  

 

I'm not really getting you, all I know was that I replaced CSM boot with UEFI boot.


And yes, I'm a n00b when it comes to UEFI and BIOS.



#10
chris1111

chris1111

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 893 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montreal Canada

Start new thread here  all clover developer is there   :D  B)

Your chance to fixing this issue is better  here  

 

http://www.insanelym...74#entry1980273



#11
Miztorr

Miztorr

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 36 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lebanon

I cannot start a new topic, should I just reply with the link to this topic?



#12
chris1111

chris1111

    InsanelyMac Legend

  • Donators
  • 893 posts
  • Gender:Male
  • Location:Montreal Canada

I cannot start a new topic, should I just reply with the link to this topic?

yes just start your discussion  



#13
PimentelX86

PimentelX86

    InsanelyMac Deity

  • Local Moderators
  • 2,091 posts
  • Gender:Male
  • Location:Area 51

Hello

You should choose this option when installing Clover:

Install for UEFI mobo...
Instal Clover in the ESP..
Coice some UEFI 64 drives...
Install Clover Preference Pane(if you want, but it's very useful)


After install Clover

Install FakeSMC in S/L/E
Edit your config plist, a guide to undestand all parameters:
http://clover-wiki.z...g/Configuration
Patch AICPUPM, only activate it on config.plist(AsusAICPUPM)
Active P and C States in SSDT parameter

 

Now go and just testing and seeing if it works







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy