Jump to content

Mouse lag and system slowdown with Skype


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Chris1976

Chris1976

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 49 posts

I just installed ML 10.8 and everything seems to be ok, but when I use the webcam with skype, the mouse starts to lag like crazy. Sometimes it even just crashes the entire system. I tried Googling it but foung nothing conclusive. It can't be just me with this problem, can it?
 


Also, I had the same problem before with Logic Pro. I couldn't fix it so I did a fresh install. Now, LP is okay but Skype is buggy.



#2
Chris1976

Chris1976

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 49 posts

BTW, my rig is:

 

Gigabyte ep-45-ud3r

Intel Q6600

4GB RAM

Nvidia GTX650

 

I installed OSX using Myhack installer and then used the ##### installer (Non-DSDT).



#3
Chris1976

Chris1976

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 49 posts

Well, I solved it and it was relatively simple in the end - although it may have deeper implications for technical reasons. My mouse is a a wireless mouse with the USB dongle plugged into an external USB hub. I simply plugged the dongle directly into the back of the computer and the mouse lag seems to have gone! If it re-occurs, I will post again..







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy