Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Chris1976

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Well, I solved it and it was relatively simple in the end - although it may have deeper implications for technical reasons. My mouse is a a wireless mouse with the USB dongle plugged into an external USB hub. I simply plugged the dongle directly into the back of the computer and the mouse lag seems to have gone! If it re-occurs, I will post again..
  2. BTW, my rig is: Gigabyte ep-45-ud3r Intel Q6600 4GB RAM Nvidia GTX650 I installed OSX using Myhack installer and then used the [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] installer (Non-DSDT).
  3. I just installed ML 10.8 and everything seems to be ok, but when I use the webcam with skype, the mouse starts to lag like crazy. Sometimes it even just crashes the entire system. I tried Googling it but foung nothing conclusive. It can't be just me with this problem, can it? Also, I had the same problem before with Logic Pro. I couldn't fix it so I did a fresh install. Now, LP is okay but Skype is buggy.
  4. Port forwarding problem

    It is disabled. Also disabled the router firewall. I can't figure it out because I don't have the same problem with windows 7. Could it be a problem with my hackintosh setup?
  5. I'm not sure if this is a problem with my Hackintosh rig, or just with OSX in general. I have a working 10.8.4 rig and the internet is working, but I can't open any ports on my router - Transmission can't see the open ports - no matter what port I try, they appear closed. It isn't the router because when I use Windows, port forwrding works no problem. Any ideas?
  6. I'm being a wee bit lazy, but can anyone tell me if it's possible to get SL running with an ATI 4850? Thanks
  7. [Guide] GA-EP45-UD3 retail install guide!

    How do you remove BootThink? I have it installed but I don't like it.
  8. I was using Chameleon 2 (which was absolutely fine) so I can boot between OSX and Windows. I decided to give Boot Think a go and it's causing Windows boot failures. How can I uninstall Boot Think so I can use Chameleon 2? Thanks
  9. I followed this precisely as written, but after installing and the updates on the first boot, and rebooting using -v, I have a huge problem. Basically there is some kind of graphic error and the screen displays nasty artifacts. At this point I can't go any further.
  10. I tried installing the openhaltrestart.kext in s/l/e but it still didn't work. I also tried in the Extra/extensions folder and it didn't work either. I did the same with the voodopower kext too, but still no luck.
  11. I did a clean install from retail and upgraded to 10.5.7. Everything is working apart from the front mic, which I've given up now). Now, I am having a problem shutting down. I keep getting the standard Apple error screen when shutting down, but not when resetting. I tried both shutdown fixes in the May 20th pack (openhaltrestart.kext and voodoopower.kext), but neither seem to help. What can I do? Many thanks
  12. [Guide] GA-EP45-UD3 retail install guide!

    I'm encountering an error when shutting down. I've tried installing openhaltrestart.kext but that doesn't fix it.
  13. Thanks for the kext pack. I was referring to the HDAenabler and the Legacyplatformdriver. I found them and everything is ok except for the front mic in. Is there any way to resolve this? It was working fine under 10.5.6 using kexts posted on this website.
  14. Where are the mentioned kexts? I looked in the Extensions folder and they aren't there. I have a file called Extensions.mkext. Is this important? Also, how do you safely remove kexts? Thanks