Jump to content

Acer Aspire S3-391 Hangs at Apple Logo after Install


Best Answer cody-x, 22 June 2013 - 12:49 PM

All good. If you have problems just ask.

Thanks, you've been a big help. Go to the full post


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
cody-x

cody-x

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

Hi,

I was able to successfully install Mountain Lion 10.8.3 iATKOS ML3U, however it now hangs at the Apple logo screen and the spinning wheel icon also freezes after about 5 seconds.

Tried multiple boot flags with no luck.

My hardware specs:
-----------------------
Acer Aspire S3-391
Core i3-3217U 1.80GHz
4GB RAM
Intel HD Graphics 4000

Any help would be appreciated!



#2
Rogiervd

Rogiervd

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 402 posts
  • Gender:Male
  • Location:Holland
  • Interests:Hackintosh

boot with -v



#3
cody-x

cody-x

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

I tried that. It hung up on something like "Windows is hibernated. Unable to mount read write. Run chkdsk"



#4
Rogiervd

Rogiervd

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 402 posts
  • Gender:Male
  • Location:Holland
  • Interests:Hackintosh

Did you try -x -f -v GraphicsEnabler=No?



#5
cody-x

cody-x

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
Yes. It now gets stuck on "Added 32-bit shared cache to the low-priority batch"
I'd also like to add that I never had this problem with ML2. My bios is UEFI as well. I'm stumped. I don't know why it keeps giving me the "Windows is hibernated" error.

#6
Rogiervd

Rogiervd

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 402 posts
  • Gender:Male
  • Location:Holland
  • Interests:Hackintosh

I think you need to delete all graphics kext. You can boot into -s and delete the kext.



#7
Rogiervd

Rogiervd

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 402 posts
  • Gender:Male
  • Location:Holland
  • Interests:Hackintosh

When you booted up in the system to enable your HD4000 you need to do this: http://www.insanelym...-id/?hl= hd4000



#8
cody-x

cody-x

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
Thanks a lot! Disabling the intel graphics from my install disc seemed to fix it. I'm now in the desktop. I'll look into enabling my graphics now.

No internet or sound though, yet.

#9
Rogiervd

Rogiervd

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 402 posts
  • Gender:Male
  • Location:Holland
  • Interests:Hackintosh

If you need help tell me



#10
cody-x

cody-x

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

If you need help tell me


Do you happen to know how or where to enable my laptop battery? I don't remember seeing an option for it during installation.

#11
Rogiervd

Rogiervd

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 402 posts
  • Gender:Male
  • Location:Holland
  • Interests:Hackintosh

These kext work on my laptop and dont require a DSDT.

Attached Files



#12
cody-x

cody-x

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

These kext work on my laptop and dont require a DSDT.

Where do these go? In Extras/Extensions or System/Library/Extensions?



#13
Rogiervd

Rogiervd

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 402 posts
  • Gender:Male
  • Location:Holland
  • Interests:Hackintosh

Where do these go? In Extras/Extensions or System/Library/Extensions?

System/Library/Extensions



#14
cody-x

cody-x

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
Working perfectly so far.

Now all I need is wifi. I don't think my ethernet card is supported, so I've ordered a usb dongle to use for now. Now to wait until Monday..

#15
Rogiervd

Rogiervd

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 402 posts
  • Gender:Male
  • Location:Holland
  • Interests:Hackintosh

All good. If you have problems just ask.



#16
cody-x

cody-x

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts

Best Answer

All good. If you have problems just ask.

Thanks, you've been a big help.

#17
s!ce

s!ce

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Hello, I'm trying since a while get OSX working on my Acer Aspire S3-391. But it's still don't working. The installation was succesfull, but it get stucked if i try to reboot. I used many bootflags. It don't help. Maybe i clicked something wrong during the installation? (the customisation options) 

Hopefully someone can help me. Sorry for my bad English, im italian :)

 

Greetz Salvatore

 

My Hardware:

 

Acer Aspire S3-391
Core i3-3217U 1.80GHz
4GB RAM
Intel HD Graphics 4000







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy