Jump to content

Dell Optiplex 755 and Mountain Lion


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
dude998866

dude998866

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 51 posts
  • Gender:Male
Hello all,
I followed the guides here and managed to install 10.8.2 on my Optiplex 755 (not my first hackintosh by any means, but my first time with mountain lion). TO get the installer to boot and function I had to remove my graphics card and use the integrated graphics. I purposely didn't install any graphic drivers when I ran ##### after the install as I knew I would be putting in my GT240. After the initial setup+update+##### Installed the GT240 and now I'd stuck with a problem I've not had before. Instead of loading the login screen my monitor simply goes to sleep. No signal output what so ever. I have dries the usual -v -x GraphicsEnabler=No PCIRootUID=0 etc and have not been able to get past this point. Any thoughts?


Update: It boots with my quadro nvs 290 in it..... why wouldn't the GT240 work?

#2
dude998866

dude998866

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 51 posts
  • Gender:Male
I'd also like to at this point apologize for my use of T*nyM*c's products. Untill I didi some more reading I didn't realize they were closed source and largely stolen from the OS xx86 community. In the future I will not use them...

Edited by dude998866, 03 March 2013 - 06:22 PM.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy