Jump to content

iATKOS L2 Chameleon doesn't start


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
SS01

SS01

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 265 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ottawa
Trying to install iATKOS L2. WHen I boot it, Chameleon doesn't start at all, I just get a black screen and it boots into the next available device. I've tried flashing to USB and burning to DVD. Strangely enough, when I use the dmg with virtualbox, it boots up fine. Same thing happens with the chameleon standalone iso. If I run the pkg installer for chameleon on the iATKOS USB, I a black screen with random characters on it, chameleon still doesn't start. Any idea what's happening? Before someone says use retail, I can't since I didin't buy Lion when it was on the app store.

#2
iFIRE

iFIRE

    InsanelyMacaholic

  • Banned
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,807 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn-Spain

The all-in-one guide to Vanilla OS X Mountain Lion + Chameleon + DSDT for beginners http://www.insanelym...howtopic=280756


#3
SS01

SS01

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 265 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ottawa
Actually I needed Lion for testing purposes (AMD).

Though I fixed it, if anyone ends up in the same situation: run the pkg as I attempted, but manually copy the boot file (located in / on nearly all hackintoshes) to / of the iATKOS USB.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy