Jump to content

AppleTyMCEDriver IOACPIFamily IOPCIFamily panic


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
funktank

funktank

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
Hi all,

Wondered if someone could have a look at this panic and let me know their thoughts?

The install went smoothly, but at first boot after using the flag -v only, I get the panic.

I've done various installs and I keep getting various panics, but this is the correct install as far as I can make out.

The machine is a HP NC 6320.

Any help appreciated!

I just tried the following in Terminal;

mount -uw /
rm -rf /system/library/extensions/AppleTyMCEDriver.kext
exit

Rebooted, but the same panic comes up.

And I looking at the right thing?

UPDATE:

I also tried removing the other kexts (I think), but it came back with the exact same error (so I probably didnt remove them).

I've tried all variations of the following flags;

-v cpus=1 -f Colors=32

Attached Files



#2
funktank

funktank

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
****
FURTHER UPDATE:

I seem to have removed the kext with the following;

cd /Volumes/OS_X/System/Library/Extensions
rm -r AppleTyMCEDriver.kext
cd ..
rm Extensions.mkext*

#3
funktank

funktank

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
And it works :)





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy