Jump to content

GTX 460m colors are off


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
noamdev

noamdev

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
Hi,

I just installed ML on my Asus G53SW, and its almost working great. I have a weird problem. Some of the colors (I think textures with alpha) seem to be inverted / flipped channels :

Posted Image

I installed to the latest NVIDIA drivers (released october 2) but this didn't solve the issue. I have no idea why this is happening. My windows partition is working fine in terms of colors. Does anyone have any ideas? I couldn't find the symptom anywhere...

Thanks!

#2
slayer2333

slayer2333

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 204 posts
  • Gender:Male
Try to change the colors profile in the monitor preferences

#3
noamdev

noamdev

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Woohoo! Thanks!

This is really weird. All of the 3 profiles made it look better. Its like the active profile wasn't any of them, just a ****ed up one...



#4
p.H

p.H

    InsanelyMac Legend

  • FAQ Team
  • 741 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Hackintosh & NBA & COD4 promod

Woohoo! Thanks!

This is really weird. All of the 3 profiles made it look better. Its like the active profile wasn't any of them, just a ****ed up one...

personally, I use the sRGB





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy