Jump to content

Sony VAIO VGN-FZ31M


  • Please log in to reply
38 replies to this topic

#21
theoh88

theoh88

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aubagne, France
Ok so i used update helper, and i installed 10.6.8 combo. After installation, i rebooted but i have KP because of sleepenabler.kext so i rebooted with "pmVersion=0" and i deleted SleepEnabler.kext i hope it's the right solution..? :angel_not: I have an other little problem, when i'm using safari or google chrome, my mouse is slow but only in the browser and i don't know why :(

#22
iFIRE

iFIRE

    InsanelyMacaholic

  • Moderators
  • 3,775 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn-Spain
sory, but the problem with your mouse I don't know the solution

#23
theoh88

theoh88

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aubagne, France
It dosen't matter, it's not a very big problem ^^ Once again, thank you very much for your help :) Just a last question, do you know the intel 4965AGN wireless will get a driver for mac ? And if you know tutoriel on how to create kext ?

#24
iFIRE

iFIRE

    InsanelyMacaholic

  • Moderators
  • 3,775 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn-Spain
no have kext for this card, change this card, TALK with menber LatinMcG in this forum, he is one expert in wifi cards

#25
theoh88

theoh88

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aubagne, France
I don't know how to, and i prefer keep my config. Is it possible to recover driver on ubuntu of my wireless card, and modify the code to can use it on SL ?

#26
theoh88

theoh88

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aubagne, France
Hello, so I got my wifi card BCM94321MC and I replaced it with the old. Then I re-installation of SL to have something clean. I followed the advice you gave me before, but then I decided to update to 10.6.8. And this is where the problems begin ..
Airport will not activate, and my system is really slow. I do not know where it may come, if someone can help me.
I said that I had already tried to do the update without my new wireless card and everything worked

#27
iFIRE

iFIRE

    InsanelyMacaholic

  • Moderators
  • 3,775 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn-Spain
you have put your device id in IO80211Famili.kext and for problem slow you have put in your boot.plist UseKernelCaches=Yes



Edit: use this app and locate device id for your wifi, or take one screenshot and post here


Edit:2 use this code for create Extensions.mkext , this is for speed your system boot, copy de code and put in app Terminal wait the process ends, now reboot


sudo kextcache -v 1 -a i386 -a x86_64 -m /System/Library/Caches/com.apple.kext.caches/Startup/Extensions.mkext /System/Library/Extensions



https://www.dropbox....x1bm/Mot87kQ2Y7

#28
theoh88

theoh88

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aubagne, France
I cant open dpcimanager app

#29
iFIRE

iFIRE

    InsanelyMacaholic

  • Moderators
  • 3,775 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn-Spain

I cant open dpcimanager app




try this Attached File  Systeminfo-Mac.zip   390.06KB   8 downloads

#30
theoh88

theoh88

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aubagne, France
Screenshot

Attached Files



#31
theoh88

theoh88

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aubagne, France
Hello,
can anybody help me ? I noticed my pc was slow when i used either wifi or bluetooth

#32
iFIRE

iFIRE

    InsanelyMacaholic

  • Moderators
  • 3,775 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn-Spain
but your wifi works ?

#33
theoh88

theoh88

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aubagne, France
No. My computer slows when i click on wifi's logo and bluetooth's logo

#34
iFIRE

iFIRE

    InsanelyMacaholic

  • Moderators
  • 3,775 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bcn-Spain
post your kext IO80211Family.kext, I go edit the device id for your card

#35
theoh88

theoh88

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aubagne, France
Sorry to the late..

Attached Files



#36
theoh88

theoh88

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aubagne, France
Any idea..?

#37
theoh88

theoh88

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aubagne, France
???

#38
theoh88

theoh88

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 27 posts
  • Gender:Male
  • Location:Aubagne, France

post your kext IO80211Family.kext, I go edit the device id for your card

I need your help please

#39
Iperzampem0

Iperzampem0

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Location:Venice (IT)
Hi, how did you get Nvidia 8400m gt graphics working!?!?
I have the same VAIO and I can only have an internal display with 1280x800 resolution working but without any acceleration...





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy