Jump to content

ML GM on nForce 680i


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
mediamac

mediamac

    Mediarays

  • Members
  • PipPipPip
  • 173 posts
  • Gender:Male
  • Location:INDIA
  • Interests:Hackintoshing
Hi,
I have installed successfully on xfx 680i sli.See what are all working below
1.Network working using viarhine kext
2.I have Geforce 210 graphic card and no luck of getting it worked.If you know any method please help me.
3.For sound i used ###### lion edition still no luck no sound.
Other than that all working but a bit slow than lion.
Please help me how to get geforce 210 to work
Thanks

#2
mediamac

mediamac

    Mediarays

  • Members
  • PipPipPip
  • 173 posts
  • Gender:Male
  • Location:INDIA
  • Interests:Hackintoshing
Hi,
I managed to get few things solved.Now i can boot using -v -f but i get 1280 resolution only.No hardware acceleration.I have added device id to nvhal50 and i have also deleted AppleGraphicsPowerManagement.kext.Even i have used the EFI strings no luck locked at 1280 resolution with no hardware acceleration.
Now my only problem is low resolution display.Help me.
Thanks

#3
mediamac

mediamac

    Mediarays

  • Members
  • PipPipPip
  • 173 posts
  • Gender:Male
  • Location:INDIA
  • Interests:Hackintoshing
Hi,
Now i have changed my graphic card to 8600GT and i can get full resolution and able to boot with -v.But there is no hardware acceleration and the video is still laggy.Help me please.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy