Jump to content

Mountain Lion GM install problem


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Ririholic

Ririholic

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 80 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade, Serbia
So this is the error I get. After this I get Still waiting for root device message. What should I do?

#2
gerald79

gerald79

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 134 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ardennes
  • Interests:Photo, Video, MAO
bonjour ,

org.chameleon.boot.plist , enable "npci=0x2000" try on

#3
Ririholic

Ririholic

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 80 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade, Serbia
I tried with that. Now I get Still waiting for root device even sooner. It starts booting and says that my AppleNForceATA next isn't loaded properly. I installed it in S/L/E and I don't know why it won't work :S

I downloaded AppleNForceATA next from different source and know i don't get that error anymore. It starts loading and in the middle of loading kexts the computer restarts. Help please

#4
Ririholic

Ririholic

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 80 posts
  • Gender:Male
  • Location:Belgrade, Serbia
Is there anyone that can help? It starts loading and in the middle of loading kexts it restarts

#5
DaviDemon

DaviDemon

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 78 posts

Is there anyone that can help? It starts loading and in the middle of loading kexts it restarts


@Up
Bump! Same here. It gets to around AppleHDA or something when booting with verbose mode and it's loading kexts before it restarts. The only way I got it to work was to use rBoot but I'm wondering why all other people can get it to work with this..

Someone got any suggestions?





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy