Jump to content

cannot boot into windows after installing iAtkos L2


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
radiking

radiking

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 81 posts
hello all,
its seems to be a strange problem :) i installed windows 7 first and then tried installing iAtkos L2 installation went well..after installation i booted with iAtkos dvd again and tried to access windows partition i get error message "boot manager not found or missing press ctrl+alt+del" i didn t format the c drive though :) i mean the windows partition i made a logical drive named it as mac hdd and then formatted it strange :) any solutions to this problem?

now i formatted the drive and installing windows again :(

#2
alaskantraveler

alaskantraveler

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 118 posts
  • Gender:Male
  • Location:Central Arizona Desert
  • Interests:Single Carburetor GoldWings
    BlackPowder Revolvers
    PC based OSX

    AMD...
When you F8 at the chameleon startup, do you see a drive called 'System Reserved'? try choosing that one, and see what happens.

#3
radiking

radiking

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 81 posts
hmmm i got the same error :( well i formatted the whole drive installed windows 7 have to install all the drivers extract aml :( i forgot to save it on my pen drive. doing the installation process again hope this time there won t be a problem.chameleon was not installing properly i guess it gave boot0 error..

#4
radiking

radiking

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 81 posts
strange but true it seems to boot from system reserved LOL i m not sure y anyways thanks to alaskantraveler how to fix this problem any ideas or its the problem with chameleon?





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy