Jump to content

[Help] problem with nVidia Geforce 7950 gt on osx lion

nvidia geforce 7950 gt kext

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
Feleg

Feleg

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Hello evry one i am Feleg i m new in hackintosh world but i mange to install osx lion on my pc :thumbsup_anim:
but i have a problem :help: it s my Graphic Card its an nVidia Geforce 7950 GT it seems that some thing is wrong i will add a youtube link so you can see by your self the problem and excuse me for the quality in advance
http://youtu.be/2q4YIGPAKfw

system information
Graphics by NVIDIA:
  Chipset Model: Graphics by NVIDIA
  Type: GPU
  Bus: PCIe
  PCIe Lane Width: x4
  VRAM (Total): 256 MB
  Vendor: NVIDIA (0x10de)
  Device ID: 0x0295
  Revision ID: 0x00a1
  ROM Revision: NVinject 0.2.2
  Displays:
Display Connector:
  Status: No Display Connected
MBW-SERIAL:
  Resolution: 1024 x 768 @ 60 Hz
  Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888)
  Display Serial Number:			
  Main Display: Yes
  Mirror: Off
  Online: Yes

Description of the problem (i am a nooooob :wallbash: ):
-no video for youtube only sound .
-quiqtime not working .
-chess working but awful graphic and very slow.
-launchpad also very slow.


my pc configuration:
gigabyte ga-945gzm mobo
intel core duo 2 de4300 1,8 ghz
500gb hdd
geforce 7950 gt 512 mb
2gb ddr2 553
lion osx





Also tagged with one or more of these keywords: nvidia, geforce, 7950 gt, kext


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy