Jump to content

Lion Wont Boot?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
Raiders

Raiders

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
Hello,

Recently, I have had a perfect 10.7.2 install with absolutely no errors (as far as I could tell), so today I decided to update to 10.7.3 hoping that I could still have success with the install.

However, when I boot into the partition with "-v -x", I seem to get the following error:

[IOBluetoothHCIController::setConfigState] calling registerService
USBMSC Identifier (non-unique): BBWYX2KV2PWEZCWX77KI 0x5dc 0xa795 0x1100
mbinit: done [64 MB total pool size, (42/21) split]
Pthread support ABORTS when sync kernal primitives misused
rooting via boot-uuid from /chosen: B93AEAED-EE0E-3AAC-9274-8E1BAAB98F16
From path: "uuid", Waiting on <dict ID="0"><key>IOProviderClass</key><string ID="1">IOResources</string><key>IOResourceMatch</ke
y><string ID="2">boot-uuid-media</string></dict>

Lion is installed on its own partition, with Windows 7 on the other partition.

The specs are:
Intel Core 2 Duo T8100
2 GB RAM
NVIDIA Graphics 8400M GS

If anyone can help me, it would be greatly appreciated.

#2
naf456

naf456

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 51 posts
Seems fine?
Maybe try to log into single user (-s boot command)
If you get to the terminal you should be fine.

Also be paitence.My Lappy was idle for the best part of 10 minutes before it actually booted to the desktop, however, this was on 10.7.1





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy