Jump to content

GMA 950 27a2 problem after successful install of iATKOS L2 on Toshiba Portege M400 Tablet Laptop

M400 iATKOS GMA950 LION

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Grim Reaper

Grim Reaper

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 75 posts
  • Gender:Male
  • Location:Toronto, Canada (Crack smoking Mayor Rob Ford's city)
GMA 950 27a2 problem after successful install of iATKOS L2 on Toshiba Portege M400 Tablet Laptop.

I had no problem installing iATKOS L2 on my Toshiba Portege M400 Tablet Laptop except for being able to get the GMA 950 (27a2) built-in video to work. It boots but no kext installs and when I use arch=i386 it boots with the screen messed up. Does anyone know how to get the video working with Quartz, etc.?

#2
zeno0771

zeno0771

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
I have an M700, same chipset i.e. GMA950/X3100. Different ISO though (Hazard 10.6.2). Does yours boot into standard resolution?

These M400/M700's are rare birds apparently.

#3
record

record

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

I have an M700, same chipset i.e. GMA950/X3100. Different ISO though (Hazard 10.6.2). Does yours boot into standard resolution?

These M400/M700's are rare birds apparently.


Same here, mine boot into standard resolution ...

--------------------------
Cognitive Bokföring
Stelvio löneprogram och Bokföringsprogram @ http://www.ct.se





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy