Jump to content

OS X Lion 10.7.3 11D16 is OUT


  • Please log in to reply
42 replies to this topic

#41
^Andy^

^Andy^

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 659 posts
  • Gender:Male

With this "Just to clarify this is with a P8P67 Pro with an i5 2500K (clocked to 4.8)" intel technology not working.


If you read the thread you will see that it was working until I messed around with the dsdt - there are even pretty pictures if the words prove too tricky for you! :P

For the sake of completeness I just did a clean install starting from 10.7 then updated to 10.7.2 and finally 10.7.3 on a clean disk to try and replicate the behaviour I had previously and track down where exactly this is going wrong. Unfortunately I can't replicate the working speedstep with 10.7.3 so it must have been a fluke :unsure:

#42
Flashe

Flashe

    Flashy ~ Flasheu

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 298 posts
  • Location:93 Carats
Hi everybody,

This update beta don't work for me :) .

Posted Image

#43
Kynyo

Kynyo

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 241 posts
  • Gender:Male
  • Location:Not your bisnizz...
  • Interests:

Hi everybody,

This update beta don't work for me :( .

Posted Image

Just boot in safe mode(-x) delete AppleTyMCEDriver.kext, SleepEnabler.kext and modify your SMBIOS.plist and all should work!





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy