Jump to content

[PL] problem z istalacja 10.4.6


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
lpociask

lpociask

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 3 posts
  • Location:Poland, Warsaw
zainstalowalem macosx 10.4.6 JAS z dual bootem acronis instalacja poszla bez problemu po czym jak wybieram mac pod acronis boot dostaje szry ekran mac po chwili przekreslony znak i tyle :(

#2
saddam lennon

saddam lennon

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 22 posts
a bez acronisa jest ok? jak osx jest na partycji primary?

#3
lpociask

lpociask

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 3 posts
  • Location:Poland, Warsaw
nie sprawdzałem jeszcze ale sprawdzę! :)

#4
silentbob

silentbob

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 62 posts
Jak dla mnie to nie ma nic wspolnego z boot loaderem. Sprobuj uruchomic osx'a w trybie konsolowym (verbose mode) i zobacz dokladnie w ktorym miejscu ladowania system sie zatrzymuje.

#5
lpociask

lpociask

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 3 posts
  • Location:Poland, Warsaw
Still waiting for root device - taki dostaje komunikat ;(

#6
psajcho

psajcho

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
  • Location:Poland
czyli powinieneś sprawdzić czy osx jest na partycji primary.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy