Jump to content

OSX 10.6.3 successful install


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
Stevo58

Stevo58

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
Hi ive successfully installed Snow Leopard 10.6.3 onto my pc using EFI empire boot disc.
Things i did was:
-disable StepSpeed in bios settings for cpu
-Boot with EFI Empire boot disc
-Insert Retail Snow Leopard 10.6.3 dvd
-press f5
-enter
-go through the install make sure u partition the hard drive as guid with disk utility if not it wont let you do the install
-after install is done boot with EFI Empire bootdisc for the last time, this time click enter on the apple looking hard drive and once set up and in the os install empirebootinstaller on the EFI empire cd

My Hardware

Conroe1333D667 motherboard
Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHZ
2x1GB 667 ram
320gig SATA
Evga 9800GT 1GB PCI-E Video Card

Sound works with appleazaliaaudio.kext
ethernet works with no kext
video card work with no kext replace the info in the com.apple.plist with this and ur card should work with full QE and CE

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com...yList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>Kernel</key>
<string>mach_kernel</string>
<key>Kernel Flags</key>
<string>arch=i386</string>
<key>GraphicsEnabler</key>
<string>Yes</string>
<key>Timeout</key>
<string>1</string>
<key>Legacy Logo</key>
<string>Yes</string>
<key>EthernetBuiltIn</key>
<string>Yes</string>
</dict>
</plist>

Im planning on buying a p5q pro turbo motherboard, e8400 and 4gig 1066 ram in the next to month and will do the install with thos specs ill post future results





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy