Jump to content

Search broken for all Snow Leopard forums


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
PBear.SF

PBear.SF

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Location:San Francisco Bay Area
I've been following several posts in the "Installation-OS X 10.6 (Snow Leopard)" forum for some time. Today, not having my bookmarks handy, I tried to find some threads I've been following by using your Search function. No matter what search string I put in (using options Search All Forums, Search in Titles Only, Search All Dates), absolutely no results are ever returned for any of the Snow Leopard forums -- only for Leopard, Tiger and other miscellaneous forums.

I have searched for key words that I know exist (that are in the titles of threads I've been following), but nothing will make those threads appear in the search results.

Also, when I try selecting only a specific Snow Leopard sub-forum to search in, I either get a "no results found" page or an error page saying "no such file or directory."

Could somebody look into this maybe?

#2
Ed

Ed

    Old skool Mac user

  • Administrators
  • 817 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portsmouth, UK
Thanks for flagging this up, we're looking into this

#3
Poco

Poco

    InsanelyMac Plumber

  • Administrators
  • 1,483 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada
FIXED! (Hopefully for the last time :star_smile:)





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy