Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
mike t.

devfs_kernal_mount: failed to find directory

1 post in this topic

Recommended Posts

Hello,

 

First off, this website is a wonderful resource. I can't begin to express my thanks to those that have spent the time trailblazing to make X86 easier for others.

 

My problem is that i tried to install the SSE2 patch that enables SSE3, Rosetta, and PowerPC apps.

The install failed because some of the files were denied permission.

However, some of them were successful and screwed up the boot sequence.

 

Now when i start up, it locks up during the load sequence (circular load animation). the verbose shows this error:

 

devfs_kernel_mount: failed to find directory `/dev`, 2Load of /sbin/launchd, errno 2, trying /sbin/mach_init

 

Load of /sbin/launchd failed, errno 2

 

 

 

Does anyone know how to fix the problem, or know how to restore the img file to its original state?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×