Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
Nanael

Toshiba p100 can't boot osX 10.7.x

1 post in this topic

Recommended Posts

Hi everyone,

I have try to instal osX 10.7 on my toshiba p100-160 but I can't boot on the installer. It stuck at the line

"FireWire (OHCI) VendorID 1180 ID 832 built-in now active, GUID 434fc00034d601a1; max speed s400."

 

So I have deleted all the FireWire kext to bypass it but it doesn't help...

After I have instal osX 10.6 but after the upgrate to 10.6.8 i got the same result as before stuck at the firewire but it's doesn't help if I bypass it.

 

Did you have an idea?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×