Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  

Sapphire 4870HD DDR5 1024MB EFI VERSION

2 posts in this topic

Recommended Posts

Ciao a tutti,

possiedo come da titolo una Sahhpire HD4870 e senza alcun injector o kext funziona benissimo sia su Snow 10.6.8 che su Mountain 10.8.1

Gli unici problemi che riscontro sono che in System Profiler mi da un errore nella sezione delle schede PCI, se tolgo la scheda video invece mi fa vedere tutte le altre PCI collegate.

Il secondo problema è che sempre in System Profiler nella sezione grafica pur riconoscendo la scheda non mi indica alcuna versione EFI della stessa.

Qualcuno sa dirmi perchè? La ventola della scheda è piuttosto rumorosa anche se apparentemente funziona tutto alla grande...

Ringrazio in aticipo chiunque possa fornirmi qualche chiarimento :help:

Share this post

Link to post
Share on other sites
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.