Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
LowRidinCrew

Apps Crashing & Date change for updates *Fixed!*

2 posts in this topic

Recommended Posts

I'm having huge problems. I installed OSX 10.6.8 on a AMD Computer, specs in my sig. The only way I was able to do a combo update was to change the date a year back and then I try to open programs and they instantly crash with this. This is from Google Chrome

 

Process:		 Google Chrome [279]
Path:			/Applications/Google Chrome.app/Contents/MacOS/Google Chrome
Identifier:	  com.google.Chrome
Version:		 ??? (???)
Code Type:	   X86 (Native)
Parent Process:  launchd [102]
Date/Time:	   2012-07-28 06:17:31.288 -0400
OS Version:	  Mac OS X 10.6.8 (10K540)
Report Version:  6
Interval Since Last Report:		  761 sec
Crashes Since Last Report:		   117
Per-App Crashes Since Last Report:   4
Anonymous UUID:					  BBDC8E62-FE89-47AA-91D9-E2A79C583545
Exception Type:  EXC_BAD_INSTRUCTION (SIGILL)
Exception Codes: 0x0000000000000001, 0x0000000000000000
Crashed Thread:  0
Thread 0 Crashed:
0   dyld						   0x8fe2b7bf _sysenter_trap + 3
1   dyld						   0x8fe2d5ea mach_init + 47
2   dyld						   0x8fe01766 dyldbootstrap::start(macho_header const*, int, char const**, long) + 448
3   dyld						   0x8fe01057 _dyld_start + 39
Thread 0 crashed with X86 Thread State (32-bit):
 eax: 0xffffffe4  ebx: 0x8fe2d4ac  ecx: 0xbffffa6c  edx: 0x8fe2dcf2
 edi: 0x00000000  esi: 0x00000000  ebp: 0xbffffab8  esp: 0xbffffa6c
  ss: 0x0000001f  efl: 0x00010282  eip: 0x8fe2b7bf   cs: 0x00000017
  ds: 0x0000001f   es: 0x0000001f   fs: 0x00000000   gs: 0x00000000
 cr2: 0x8fe2b7bc
Binary Images:
0x8fe00000 - 0x8fe4163b  dyld 132.1 (???) <4CDE4F04-0DD6-224E-ACE5-3C06E169A801> /usr/lib/dyld
Model: Macmini2,1, BootROM MM21.009A.B00, 6 processors, 3.26 GHz, 8 GB, SMC 1.30f3
Graphics: ATI Radeon HD 5000, ATI Radeon HD 5000, PCIe, 1024 MB
Memory Module: global_name
Network Service: Ethernet Adaptor (en0), Ethernet, en0
PCI Card: ATI Radeon HD 5000, sppci_displaycontroller, Slot-1
Serial ATA Device: SAMSUNG HD103SJ, 931.51 GB
Serial ATA Device: Hitachi HDP725050GLA360, 465.76 GB
Serial ATA Device: OCZ-AGILITY3, 111.79 GB
Serial ATA Device: TSSTcorp CDDVDW SH-S223B
Serial ATA Device: WDC WD2000JS-60NCB1, 186.31 GB
Parallel ATA Device: TSSTcorpCD/DVDW TS-H652L
USB Device: Microsoft® LifeCam HD-3000, 0x045e  (Microsoft Corporation), 0x0779, 0x52400000 / 2
USB Device: GoFlex Desk, 0x0bc2  (Seagate LLC), 0x50a5, 0x53200000 / 2
USB Device: Composite Device, 0x0566  (Monterey International Corp.), 0x3107, 0x12500000 / 2
USB Device: HP Laser Gaming Mouse with VoodooDNA, 0x0461  (Primax Electronics), 0x4d5f, 0x13100000 / 2

 

Can anyone pin point the problem? Everything seems to be working fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×