Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
morochodelorto

VAIO LCD + GeForce em Lion

7 posts in this topic

Recommended Posts

Oi. Estou precisando ajuda.

 

Eu fiz a guia do MaLd0n e instalei Lion em minha VAIO. Más não tenho o video 100%

 

Se eu escrevo PCIRootUID=1 então a GeForce liga, e o LCD fica preto. Com uma tela externa pude ver isso.

 

Eu procurei o Forum más não consegui nenhum post que realmente diga o que fazer.

 

O DSDT Auto-Patcher tem duas VAIO que tem GeForce, só que minha VAIO não é nehuma dessas e acho que não vão ajudar.

 

Alguem pode me ajudar concertar isso? Eu ainda não aprendi bem o jeito do DSDT

Share this post


Link to post
Share on other sites

e uma (G86) 8400M GT

 

PCI\VEN_10DE&DEV_0426&SUBSYS_9005104D&REV_A1

PCI\VEN_10DE&DEV_0426&SUBSYS_9005104D

PCI\VEN_10DE&DEV_0426&CC_030000

PCI\VEN_10DE&DEV_0426&CC_0300

 

Se precisa de mais info eu posso dar. Obrigado pela ajuda

Share this post


Link to post
Share on other sites

chato!

 

é Lion em 64 bits.

 

Agora, vc está certo? vc sabe mais do que eu, pero eu posso pôr PCIRootUID=1 GraphicsEnabler=1 e System Information diz que é GeForce 8400M (não fala de QE/CI) más só posso usar a tela externa, porem o panel LCD da notebook fica preto.

Share this post


Link to post
Share on other sites
chato!

 

é Lion em 64 bits.

 

Agora, vc está certo? vc sabe mais do que eu, pero eu posso pôr PCIRootUID=1 GraphicsEnabler=1 e System Information diz que é GeForce 8400M (não fala de QE/CI) más só posso usar a tela externa, porem o panel LCD da notebook fica preto.

8400 não funciona em 64 bit

use arch=i386

 

use o Lizard

Lizard.zip

a-Auto detect value

b-GraphicsInjection

c-save

lizard.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • Got garbled sound in earphone    Notebook Asus X550VX i7 - 7700hq with ALC255 not working with applealc  layout id  3, 13, 17, 18, 27, 28, 99 its is working with VoodooHDA but the new one 2.9.1 it much has low volume, but bad sound in earphone     codec dump linux https://drive.google.com/file/d/1pg2y76WvFYsO8vFY-2B_2OLyKMmkQ8Tg/view     latest debug http://www.mediafire.com/file/2pjny4eq5r64ed8/debug_1383 (1).zip  
    • For F6 Bios, which DSDT is the one i should use? I´m a little confused in the Mass of DSDT here ;-).   Great Thread by the Way.   Another Question: I have 2 960Pro inside my Rig (one with OS X, one with Windows 10). When i try to mount my EFI on OS X NVMe the system freezes... :-(   DWhen i unplug the Windows NVMe everything is fine an it mounts the EFI.   Anybody an idea?   Tried the upper Port on the Board (OS X) & the middle / lower Port, in the Middle it mounts the EFI in the lower it freezes.   But i need the middle Port for an SATA M.2 SSD :-D... Even when i plug the Windows NVMe into an PCIe Adapter Card it freezes at the point i mount the EFI.   I´m mounting with Clover Configurator.     Thank You guys.
    •   Just add "ngfxsubmit=0" to config.plist to disable the fix within nvidiafixup
    • @MegaCookie   ok, I have no solution for that Trial 7 good for the release?
      Is this codec good enough for you?
    • @onejay09  - thanks again for your help and advice.  I tried various combinations of Info.plist mods (Adding a new Machine entry with my Board ID and GFX0, adding GFX0 to the MacBookPro6,1 Machine entry and adding a Vendor/Device entry to the Board ID and MacBookPro6,1 Machine entries. I thought these might make a difference, but after comparing GPU temps and frequencies to those reported in Windows 7, I'm not seeing any difference.  It appears as though AGPM is natively detecting and handling power management of the NVidia Quadro NVS 140m without any Info.plist mods.   Thanks again.


×