Jump to content
5 posts in this topic

Recommended Posts

HI, I TRY TO INSTALL IPC ON MY TX1232LA OF THE SERIES TX1000 OF HP. I GOT TO COMPLETE THE INSTALL BUT STILL NEED THE WIRELESS AND KEYBOARD & MOUSE TO WORK,,, WHEN IM INTHE INSTALLACION DVD THE KEYBOAD AND MOUSE WORK BUT WHEN IT ENTER LEOPARD IT STOP WORKING SO I PLUG IN A USB KEYBOARD SO I CAN WORK.

I TRYED TO INSTALL THE WYZAZZ PAKAGE BUT WHEN IT RESTART I GOT A KERNET PANIC. I THINK IS BECAUSE WYZAZZ MADE IT TO AN OLDER VERSION OF LEOPAR....

SO WHATS WORKING:

LAN

VIDEO

AUDIO

WEBCAM

NOT WORKING:

WIRELESS

KEYBOAR

MOUSE

THIS IS WHAT I CHOOSE TO GET THIS WORKING AND COMPLETE INSTALATION

-KERNEL 9.5.0 VOODOO KERNEL

-LEGACY TIME MACHINE FIX

-NO VIDEO DRIVERS

-CHIPSET: 2,3,4,5,6 OPCIONES SELECCIONADAS

-AUDIO: AC97 AUDIO & AZALIA AUDIO SELECCIONADAS

-NETWORK: 12,13,14 SELECCIONADAS

-WIRELESS: BROADCOM

-PATCHED USB DRIVERS

-POWER MANAGMENT PAKAGE

.... HOPE SOMEBODY COULD HELP ME WITH THIS... THANKS AND SORRY FOR MY BAD ENGLISH... THE BEST FROM COSTA RICA....

RAE

Pura Vida...

I am also in Costa Rica (Heredia) for a long visit...

I was able to loaD iPC osx86 final (10.5.6) on a Pavilion DV5. could not really find help, but, for the keyboard/mouse and trackpad (notebook) I found it good to wipe my OS (Vista) and clean out HD...

1. used Ubuntu 9.04 to clear out disk and clean out system...worked good-

2. loaded up iPC OSX86 final

3. Selected what I best thought my system could use (seatbelt fixes, ICPIPS2 patches, lan/nic drivers, and used macbook pro framework...

keyboard worked, mouse(USB) and trackpad worked, and I was mostly home

My problems now are: wireless (Broadcom 4322AG; NIC: Realtek RTL 8102E)...how didn you get LAN & wifi?

Quien sabe, a lo mejor U(buntu te ayuda a preparar el sistema pues desaparece todo lo que MS y HP pusieron (en mi maquina) para obligar el uso de Vista...

Try it, the Ubuntu clean up, then you will have a very clean START WITHOUT A LOT OF GARBAGE

Pura Vida...

I am also in Costa Rica (Heredia) for a long visit...

I was able to loaD iPC osx86 final (10.5.6) on a Pavilion DV5. could not really find help, but, for the keyboard/mouse and trackpad (notebook) I found it good to wipe my OS (Vista) and clean out HD...

1. used Ubuntu 9.04 to clear out disk and clean out system...worked good-

2. loaded up iPC OSX86 final

3. Selected what I best thought my system could use (seatbelt fixes, ICPIPS2 patches, lan/nic drivers, and used macbook pro framework...

keyboard worked, mouse(USB) and trackpad worked, and I was mostly home

My problems now are: wireless (Broadcom 4322AG; NIC: Realtek RTL 8102E)...how didn you get LAN & wifi?

Quien sabe, a lo mejor U(buntu te ayuda a preparar el sistema pues desaparece todo lo que MS y HP pusieron (en mi maquina) para obligar el uso de Vista...

Try it, the Ubuntu clean up, then you will have a very clean START WITHOUT A LOT OF GARBAGE

BUENO NOTA MAE.. MIRA MI MSN ES RAE0506@GMAIL.COM AGREGAME PARA PODER HABLAR...

LO DE LA LAN Y EL WIRELESS LO LOGRE PONIENDO ALGUNAS OPCIONES Q ME DABA EL IPC , EL WIRELESS SIRVE PERO NO SE UNE A NINGUNA RED... SALUDOS

EL WIRELESS SIRVE PERO NO SE UNE A NINGUNA RED... SALUDOS

Saludos desde Heredia.... No habia podido contestar pues borre todo mi notebook (HP DV5) y hasta hace unos momentos que mi maquina agarro una red...mi problema estaba en el Broadcom (Airport en01) que no queria aceptar claves WEP, asi que cambie a una WAP y se me acabo el problema....tal vez te pasa lo mismo.. por lo menos aqui en mi casa, donde me conecto via D-Link wireless...

No tengo sonido, y ese es mi proximo proyecto, y asi, se iran resolviendo uno por uno....

Lo del Tablero y el mouse, yo use los parches de USB (Keyboard y Mouse) del iPC OSX86 10.5.6 y el parche del UUID, y no he tenido problemas, hasta el trackpad trabaja... :D

Cuando tenga correo y sonido y todas esa carajadas, ya platicamos....

Saludos

HOLA NO SABES CUANTO ME ALEGRO.. YO YA LOGRE PONER A FUNCIONAR EL WIFI SUPER BIEN . TAMBIEN LA LAN Y EL AUDIO... AGREGAME AL MSN O SINO TE DIGO..

BAJA EL BIOS A LA VERSION F.12 PARA LA TX1000 NO RECUERDO MUY BIEN PARA LA TX2XX

CON ESTO Y LOS DRIVERS DE AZALIA Y AC97 EL AUDIO TE VA A FUNCIONAR...

RECUERDA Q YO ESTOY USNADO iPC 10.5.6

MIRA A MI LO UNIKO Q ME FALTABA ERA LA WIFI AHORA Q LA TENGO FUNCIONANDO ESPEROO TE COMUNIQUES MI CORREO ES RAE0506@GMAIL.COM

SALUDOS

• Create New...