Jump to content

Aspire 7720G with replaced NVidia 9600m GT


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
Eloi Bermejo

Eloi Bermejo

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Hello mates!

I have an Acer Aspire 7720g, but it had problems with the stock MXM video card (Nvidia 8400m GS) and I have replaced it with a new Nvidia 9600m GT 512mb card, which I thought would be even better, since is the model used by Apple. Before the change I used it successfully with both Lion and ML, but after the change the installed partitions wont boot and whatever i try, for the first time I cannot even get to the install menu. It works perfectly with windows though... :(

 

I'm trying the install with npci=0x3000, otherwise it stops at PCI configuration begin.

 

Can you help me, please?

Thank you so much.



#2
Eloi Bermejo

Eloi Bermejo

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
Just for the record, the problem wasn't with the graphics card. Experimenting with deleting various kexts and trying to reboot, I identified the error with the FireWire. It is curious though, because before the change it worked perfectly, and now doesn't. There might be a problem with the motherboard, but it tend to exclude it since FireWire is recognized and seems to work in windows...

Any clues?





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy