Jump to content

com.apple.windowserver.plist Does not Exist!


Best Answer XploRa, 28 September 2013 - 06:10 PM

@joe75 .... I had Dp4 (full installation) then went straight to DP6 combo, which caused the problem.

So I had to get DP5 first to fix displays problem. :surprised:

Go to the full post


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
XploRa

XploRa

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cape Town South Africa

Hi,

 

Anyone know where it is?



#2
joe75

joe75

    Renegade

  • Retired
  • 2,077 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rochester, NY

~/Library/Preferences/ByHost/

 

Thats not something you should be editing..



#3
joe75

joe75

    Renegade

  • Retired
  • 2,077 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rochester, NY

Have you ever booted to desktop? Its automatically generated and updated so if you haven't reached desktop you wouldn't have one yet.



#4
joe75

joe75

    Renegade

  • Retired
  • 2,077 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rochester, NY

I'm not sure why its not there.. do have your 430 working correctly and what made you go looking for the window server plist to begin with?



#5
XploRa

XploRa

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cape Town South Africa

Best Answer

@joe75 .... I had Dp4 (full installation) then went straight to DP6 combo, which caused the problem.

So I had to get DP5 first to fix displays problem. :surprised:







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy