Jump to content

CQ60-201EP 98%running + BCM4311


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
Yashin3

Yashin3

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
Hi all, first topic, but a long see evolution in forum.
now i need answers, a put all functional, graphic, audio, keyboard, card reader, etc all except BCM4311 change KEXT, put ID device etc etc.
bcm4311 enabler, airportbcm4311 etc etc, nothing works. Go deeper, i find that with the update to 10.7.3 the wifi card doesn't work any more.

now i ask, what version that bcm4311 work's?

now i using a wireless dongle. works 98% lol.

#2
marugby123

marugby123

    InsanelyMac Sage

  • Local Moderators
  • 303 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA, East Coast
  • Interests:All technology, computers, network security, iOS app dev, etc
I am moving this to the proper forum: notebooks.

Marugby123
InsanelyMac Netbook Moderator

#3
Yashin3

Yashin3

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
a software development tell me that the bcm4311 is working even in the ML 10.8.2. anyone can tell me what i do wrong?

#4
lattimus

lattimus

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Gender:Male
I have mountain lion 10.8.3 installed with the bcm4311. It worked for me from SL all the way to ML. Maybe you are using the wrong kext.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy