Jump to content

what is this error?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
yellowpebble

yellowpebble

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 20 posts
  • Gender:Male
Whenever I boot ML, I got this error message.

Customizing SystemID with : c06d001e-8c00-00f2-dd40-e0cb4e927721
Read HFS+ file: [hd(0,2)/Extra/DSDT.aml] 38956 bytes.
ACPI table not found: SSDT.aml
FADT: ACPI Restart Fix applied!
FADT: Using custom DSDT!
Found ACPI CPU: P001
Found ACPI CPU: P002
Found ACPI CPU: P003
Found ACPI CPU: P004
Found ACPI CPU: P005
Found ACPI CPU: P006
Found ACPI CPU: P007
Found ACPI CPU: P008
Found ACPI CPU: P009
Found ACPI CPU: P010
Found ACPI CPU: P011
Found ACPI CPU: P012
Found ACPI CPU: P013
Found ACPI CPU: P014
Found ACPI CPU: P015
Found ACPI CPU: P016
SSDT with CPU C-States generated successfully
P-States: min 0xc, max 0x14
SSDT with CPU P-States generated successfully
RSDT: Added 2 SSDT table(s)
FADT: ACPI Restart Fix applied!
FADT: Using custom DSDT!
Added 2 SSDT table(s) into XSDT
Errors encountered while starting up the computer.
Pausing 5 seconds...
Starting Darwin x86_64
Boot Args: boot-uuid=C68EBF69-28DD-397B-B757-4085C5A461B6 rd=*uuid npci=0x2000 darkwake=3
UHCI controller [8086:3a37] at 00:1a.0 base 4c0(9801)
UHCI controller [8086:3a38] at 00:1a.1 base 4c4(9881)
UHCI controller [8086:3a39] at 00:1a.2 base 4e0(9c01)
EHCI controller [8086:3a3c] at 00:1a.7 DMA @fb8ff000
Setting Legacy USB Off on controller [8086:3a3c] at 00:1a.7
Legacy USB Off Done
UHCI controller [8086:3a34] at 00:1d.0 base 484(9081)
UHCI controller [8086:3a35] at 00:1d.1 base 4a0(9401)
UHCI controller [8086:3a36] at 00:1d.2 base 4a4(9481)
EHCI controller [8086:3a3a] at 00:1d.7 DMA @fb8fe000
Setting Legacy USB Off on controller [8086:3a3a] at 00:1d.7
Legacy USB Off Done


And this is my "org.chameleon.Boot.plist".

<key>CSTUsingSystemIO</key>
<string>Yes</string>
<key>Credits</key>
<string>Created with Champlist</string>
<key>DSDT</key>
<string>/Extra/DSDT.aml</string>
<key>EHCIacquire</key>
<string>Yes</string>
<key>EHCIhard</key>
<string>Yes</string>
<key>EnableC3State</key>
<string>Yes</string>
<key>EnableHDMIAudio</key>
<string>Yes</string>
<key>EthernetBuiltIn</key>
<string>Yes</string>
<key>GenerateCStates</key>
<string>Yes</string>
<key>GeneratePStates</key>
<string>Yes</string>
<key>Graphics Mode</key>
<string>1920x1200x32</string>
<key>Instant Menu</key>
<string>Yes</string>
<key>Kernel Flags</key>
<string>npci=0x2000 darkwake=3</string>
<key>Legacy Logo</key>
<string>Yes</string>
<key>Theme</key>
<string>Chamatic</string>
<key>UHCIreset</key>
<string>Yes</string>
<key>USBBusFix</key>
<string>Yes</string>
<key>UseAtiROM</key>
<string>Yes</string>
<key>Ati-rom</key>
<string>/Extra/1002_68be_e148174b.rom</string>
<key>UseKernelCache</key>
<string>Yes</string>
<key>busratio</key>
<string>20</string>


Any helpful comment would be appreciated.

Thanks in advance.

#2
p.H

p.H

    InsanelyMac Legend

  • FAQ Team
  • 767 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Hackintosh & NBA & COD4 promod
I have this error too.
I always comment out the code to stop waiting for 5seconds





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy